Kouluttajat

Kouluttajat ovat alalla arvostettuja ja kokeneita ammattilaisia. Kouluttajat edustavat eri organisaatioita ja rekrytointikokonaisuuden eri näkökulmia.

Kirsi Laine

Osakas, työ- ja organisaatiopsykologi
Timanttia Consulting Oy

Kirsi on toiminut suorahaku-, rekrytointi- ja henkilöarviointikonsulttina. Hän on kouluttanut esimiehiä ja rekrytoijia avoimissa koulutuksissa vuodesta 2010 ja kehittänyt organisaatioiden rekrytointiprosesseja.

Kirsi on laillistettu psykologi ja sertifioitu henkilöarvioija.  Hän kouluttaa asiantuntijoita, jotka hakevat henkilöarvioinnin sertifiointia Suomen Psykologiliiton hyväksymissä täydennyskoulutuksissa. Kirsi on rekrytointien ja henkilöarviointien tukena käytettävien Master Internationalin kehittämien onlinetestien menetelmäkouluttaja ja Suomen liiketoiminnan vetäjä.

Rekrytointikonsulttina ja -kouluttajana Kirsi on tukenut kymmeniä organisaatioita ja satoja esimiehiä tunnistamaan ja löytämään halutun osaajajoukon. Tutuksi ovat tulleet lukuisat myyntiorganisaatiot, finanssi- ja vakuutustoimiala sekä tietoliikenne- ja palvelusektorin organisaatiot.     

kirsi.laine@timanttia.fi
+358 44 505 1896

Tom Laine

Kouluttaja

Tom Laine on etsinyt osaajia viidelle mantereelle sekä pysyviin että määräaikaisiin tehtäviin Suomesta ja Lontoosta käsin. Hän on rakentanut Manpowerille Pohjoismaisia resurssikanavia ja johtanut VMP Groupin tytäryhtiötä. Hän on perustanut Pohjoismaiden ensimmäisen somerekryyn erikoistuneen rekryfirman, joka sittemmin myytiin VMP Groupille. Tomin fokus  on somerekrytoinnissa ja employer brandingissä.

Hän on kirjoittanut mm. Rekrytoinnin Suhteellisuusteoria, Työnhakuopas, Linkedin Megaopas, ja Henkilöbrändi -kirjat. Hän on kouluttanut yli 1000 keikkaa ympäri maailmaa ja hän on yksi ensimmäisiä eurooppalaisia somerekrytoijia.

tom.laine@somehow.fi
+358 40 029 619

Petra Erkkilä

Osakas, Tech Recruitment & Employer Branding
Finders Seekers Oy

Petra Erkkilä on modernin ja datalähtöisen rekrytoinnin ammattilainen, puolestapuhuja ja kouluttaja. Hän on yksi perustajajäsenistä Finders Seekers-yrityksessä, joka on yksi nopeimmin kasvaneista ja perinteistä suorahakukenttää ravistelevista yrityksistä.

Petralla on vahva kokemus datalähtöisestä rekrytoinnista, rekryprosessien muotoilusta, sekä strategisesta rekrytoinnista. Hän on kartuttanut kokemusta sekä inhouse-rekrytointirooleista että rekrytointikonsulttina toimimisesta. Tällä hetkellä hän vetää työnantajabrändikehitykseen keskittyvää liiketoimintaa ja järjestää IT rekrytointeihin erikoistuneita koulutuksia.

Rekrytointikonsulttina Petra on auttanut lukuisia, erikokoisia organisaatioita rekrytoimaan ohjelmistokehityksen asiantuntijoita, luonut tehokkaita rekrytointiprosesseja, sekä auttanut asiakkaitaan ottamaan strategista otetta rekrytointeihinsa haastavilla työmarkkinoilla. Petran työssä kaiken perustalla on datalähtöisyys – hän uskoo, että data on avain asemassa tehokkuuden, työn mielekkyyden sekä sen kehitettävyyden kannalta.

petra@findersseekers.io
+358 40 065 3089

Anna Paimela

Osakas, juristi
Iconics  Oy

Anna Paimela on osakas liikejuridiikan palveluita tarjoavassa Iconicissa. Hän toimii asiakkaidensa juridisena neuvonantajana erityisesti työoikeuteen, tietosuojaan ja sopimusoikeuteen liittyvissä asioissa. Annan asiakkaita ovat niin pörssiyhtiöt kuin start-up yritykset.

Anna on työskennellyt rekrytointijuridiikkaan ja tietosuojaan liittyvien kysymysten parissa jo yli 12 vuotta. Ennen Iconicsiin siirtymistä hän vastasi suuren eurooppalaisen mediakonsernin HR-juridiikasta. Lisäksi hän johti konsernin tietosuojatiimiä sekä kehitti ja jalkautti uuden tietosuojalainsäädännön mukaisia prosesseja ja dokumentaatiota.

Asiantuntijana ja kouluttajana häntä on kiitetty erityisesti siitä, että hän tarjoaa liiketoimintaa ymmärtäviä ja selväsanaisia ratkaisuja sekä kääntää pykälät konkreettisiksi, käytännönläheisiksi neuvoiksi.

anna.paimela@iconics.fi 
+358 40 164 8626

Ilkka Suhonen

Recruitment Lead

Johtanut rekrytointia Sanomilla ja Suomen nopeiten kasvavassa teknologiayrityksessä Nordcloudissa, toiminut rekrytointikonsulttina, yrittäjänä ja kouluttajana. Ilkalla on vankka kansainvälinen kokemus ja vahva osaaminen suorahakurekrytoinneista.

ilkka.suhonen@ponnista.fi
+358 40 026 2988

Päivi Lehtonen

Toimitusjohtaja, yrittäjä, työnantajamarkkinoinnin asiantuntija
Harva Marketing Oy

Päivi Lehtonen on markkinoinnin, myynnin ja viestinnän ammattilainen, joka on erikoistunut rekrytointi- ja työelämämarkkinointiin. Päivi toimii 25 henkeä työllistävän Harva Marketingin toimitusjohtajana vastaten sisäisistä rekrytoinneista, johtamispalveluista ja osaamisen kehittämisestä. Hän on toiminut yrittäjänä 15 vuoden ajan, ja tehnyt tai ollut mukana tekemässä rekrytointipäätöksiä yli 1000 henkilön volyymilla.

Päivin kiinnostuksen kohteena on auttaa työelämän kynnyksellä olevia ammattilaisia löytämään ura myynnistä tai markkinoinnista sekä yhdistää markkinoinnin ja hr:n prosessit saumattomasti toisiinsa niin käytännössä kuin konseptitasolla. Ennen siirtymistään Harvan toimitusjohtajan tehtävään hän toimi Pohjoismaiden johtavan nuorten ammattilaisten rekrytointeihin erikoistuneen Academic Workin markkinointijohtajana. Sitä ennen hän vastasi Harvan edeltäjän asiakkuuksista fokuksenaan markkinoinnin ja myynnin ulkoistukset ja resursoinnit. Päivi on myös sertifioitu Hubspot- ja Teamtailor-partner.

paivi.lehtonen@harvamarketing.fi
+358 44 328 82 00